zondag, november 07, 2010

Nieuwsbrief november 2010

Hallo allemaal,

Nog even en dan zien we elkaar weer op de Kreadoe. Dit keer met een stand die groter is dan anders, omdat de Stampscapes ook een plekje moeten hebben. Voor wie deze prachtige stempels nog niet kent is er op de beurs gelegenheid om onder leiding van Bea Wagenvoort een kaart of ATC met deze stempels te maken. De kosten voor deze make & take bedragen € 1,00.
Voor wie de stempels al wel kent, en weet hoe je er prachtige kaarten mee kunt maken is de hele collectie aanwezig, zowel op hout als unmounted. Ook het speciale Chromolux papier is weer voorradig!
Aan de andere kant van de stand zal mijn dochter Mirjam weer demonstreren met Stampbord, afgewisseld met Glimmermistdemonstraties. (alleen niet op donderdag)

Van Non Sequitur neem ik alleen de lappen mee (in beperkte hoeveelheden), geen losse stempels in verband met gebrek aan ruimte. Maar via internet kun je ze allemaal bekijken en bestellen!

Speciale aanbieding
Alleen op de Kreadoe op vertoon van de bon die je onderaan deze nieuwsbrief vindt krijg je 10% korting op een persoonlijk stempel. Deze stempels zijn verkrijgbaar in vele maten, met een tekst naar keuze in een lettertype naar keuze.
Ze zijn zelfinktend, dus geen stempelkussen nodig. Je kunt er zeker 5000 keer mee stempelen, en daarna kan het inktreservoir weer worden bijgevuld (stempel meenemen naar een beurs of t.z.t. de winkel, dan doe ik dat gratis voor je).
Denk in dit geval aan een stempel met je naam en adres, of een stempel met “zelfgemaakt door” en dan je naam erbij, of de namen van je gezin voor op de kerstkaarten, of gewoon een leuke tekst, een gedichtje van eigen hand enz. Het is ook mogelijk afbeeldingen of foto’s op het stempel te zetten, maar dat kost wel iets meer. Lever in dat geval de afbeelding aan als jpg bestand, met een resolutie van 600 dpi.
Tekststempels maak ik ter plekke op de beurs, dat kost 10-15 minuten. Stempels met een afbeelding of foto vragen meer tijd en concentratie, dat doe ik liever op m’n gemak thuis.
Wil je van tevoren alvast bekijken welke formaten tegen welke prijzen verkrijgbaar zijn, stuur me dan een e-mail, dan stuur ik je een overzicht toe.
Vergeet niet om de BON mee te nemen!

Je vindt ons in Hal 8 op standnummer G022.

Challenge
De challenge op het designteamblog heeft deze maand als thema “goud embossen”. Je mag zelf weten wat je maakt, een kaart, een ATC, een cadeau enz. , als er maar met goud geëmbost is. En natuurlijk alleen stempels gebruiken die De Stempelwinkel verkoopt! Je hebt nog tot en met 14 november de tijd, en je kunt er een cadeaubon ter waarde van € 10,00 mee winnen, te besteden bij De Stempelwinkel natuurlijk!

Nieuwe stempels Cherry Pie
Cherry Pie heeft twee nieuwe plates uitgebracht, één met kasteelramen en stukjes muur, en één gewijd aan Nostradamus. De lappen zijn net vorige week openbaar gemaakt, ik heb ze dus nog niet op voorraad, maar je kunt ze vanaf nu wel bestellen. Ze staan al in de winkel, zowel de plates als de losse stempels. Ik ga ongeveer een week na de Kreadoe bestellen (eerst alles tellen), dus als je ze nog dit jaar wilt hebben (voor Sint of Kerst, of zomaar) bestel dan tijdig!

Nieuwe tijdschriften
Op de Kreadoe nog in beperkte mate verkrijgbaar: de nieuwe Craft Stamper (december) en het nieuwe Art Specially tijdschrift nummer 11.
De Just Stamps komt (helaas!!) pas volgende week maandag (15 nov) van de drukker, dus te laat voor de Kreadoe. Ik heb hem waarschijnlijk pas aan het eind van die week in huis.
De Craft Stamper en het Art Specially tijdschrift staan ook al in de winkel. OP=OP!!!

Ik hoop jullie allemaal op de Kreadoe te ontmoeten, een gezellig praatje te maken en jullie natuurlijk al het nieuwe moois op stempelgebied te laten zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten